+31 85 130 6762 info@metrisquare.com

Neem met DigiDiag moderne en klassieke psychologische tests af op een pen tablet

DigiDiag biedt de meest efficiënte manier van testen. Het systeem biedt de volgende mogelijkheden:

l

Afnemen van (neuro-)psychologische tests

Automatisch scoren van tests

Klinische rapporten in PDF formaat

Wetenschappelijke rapporten voor verder verwerking in SPSS

Doordat de software zoveel taken uit handen neemt heeft u alle tijd om tijdens het onderzoek volledig te focussen op de cliënt en het opmerken van observaties. DigiDiag is een product van Metrisquare. 

Geoptimaliseerd voor tablets

De DiagnoseIS software werkt op iedere Windows computer, laptop of tablet, maar is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met Wacom Pen en Touch Tablets. Veel van onze tests zijn zodanig vormgegeven dat ze lijken op klassieke papieren tests: de proefpersoon kan met een digitale pen tekenen op het scherm en op die manier een test zoals vanouds uitvoeren, op een natuurlijke manier, maar wel volledig digitaal. Oudere patiënten geven aan het prettig te vinden om op die manier te werken. Ze wennen er zelfs zo snel aan dat ze vergeten met een computer bezig te zijn.

Op de achtergrond wordt echter elke respons direct opgeslagen en geanalyseerd, zodat rapporten, inclusief tekeningen, grafieken en tabellen naderhand met één muisklik beschikbaar zijn. Met hetzelfde gemak kan het rapport als PDF opgeslagen worden voor klinisch gebruik, of als CSV bestand voor verder verwerking in SPSS, Excel of Matlab. Verder kunnen de tekeningen als een filmpje terug gekeken worden.

Beveiligd met wachtwoord

Om in te loggen in de DiagnoseIS software heeft u een gebruikersnaam nodig, zoals, zodat uw gegevens en die van de cliënt beschermd zijn. De software maakt verbinding met onze server om de toegang te controleren. Meer over privacy en veiligheid kunt u hier vinden.

Indien u nog geen account heeft dan kunt u eenvoudig lid worden van Metrisquare, waarna u de software meteen kunt downloaden en gebruiken.

Het hoofdscherm

Na het inloggen komt u in het hoofdscherm van de software, waar de cliënt gekozen kan worden. Geboortedatum, opleiding, geslacht en IQ kan ingevoerd worden om automatisch vergelijk met normen mogelijk te maken, maar werken met een een volledig anonieme proefpersoon kan ook. Verder kunnen opmerkingen toegevoegd worden, die dan ook naderhand in het rapport terug te vinden zijn.

De tests kiezen

Op het tweede tabblad kunnen de tests gekozen worden die gereed gezet moeten worden voor afname. Met een enkele klik of tik op de gewenste test wordt deze geselecteerd. Bovendien kan meer informatie over een test opgezocht worden door met de rechtermuisknop op de test te klikken. Ook kunnen tests samengevoegd worden in een eigen protocol. Op die manier kunnen favoriete tests makkelijk gekozen worden voor een bepaalde doelgroep of onderzoek.

Nadat de tests gekozen zijn kan met een klik op ‘Afname starten’ begonnen worden met het afnemen van de tests.

Afname

Links in beeld verschijnt de testmanager waarin getoond wordt wat de voortgang is. De geselecteerde tests worden er weergegeven en ook of deze al afgerond zijn of niet. Rechts wordt de test weergegeven. Indien een tablet als tweede scherm aangesloten is zal de proefpersoon de test op het eigen scherm zien, terwijl de proefleider aanvullende informatie en bedieningselementen ziet op het andere scherm.

Klinische rapportage

Selecteer een proefpersoon en druk op ‘Genereer rapport’. Binnen enkele seconden wordt het rapport, inclusief tabellen, afbeeldingen en grafieken opgebouwd en kan als PDF opgeslagen worden.

Wetenschappelijk rapport

Selecteer een aantal proefpersonen, kies voor ‘Wetenschappelijk rapport’ en druk op ‘Genereer rapport’. De in de data gevonden variabelen kunnen gekozen worden. Vervolgens wordt automatisch een CSV bestand opgebouwd.

Effectrapport

Met de effectrapporten kunt u twee of meer afnames van eenzelfde test met elkaar vergelijken om de ontwikkeling te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld bekijken welke effecten een behandeling zouden kunnen hebben.

Prijzen

Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Software DigiDiag

GRATIS

Licentie per gebruiker

€ 8,-

 

Kredietbundels

U betaalt alleen voor de tests die u daadwerkelijk afneemt en scoort.

P

100 credits

€ 149,-   (€ 1,49 per afgenomen test)

P

250 credits

€ 365,-   (€ 1,46 per afgenomen test)

P

500 credits

€ 699,-   (€ 1,40 per afgenomen test)

P

1000 credits

€ 1359,-   (€ 1,36 per afgenomen test)

R

Onbeperkt gebruik

Prijs op aanvraag

 

Vaste opstelling

13" pen tablet als tweede scherm

€ 995,-

24" pen tablet als tweede scherm

€ 2245,-

 

Mobiele opstelling

Standalone 13" pen & touch tablet

€ 1895,-

 

Ondersteuning

Z

Installatie en training op uw locatie

€ 695,-

Z

Testontwikkelmodule

 € 395,= 

Met de DigiDiag ontwikkelmodule kunt u zelf tests ontwikkelen. Dat kunnen instrumenten zijn die u zelf gebruikt voor klinischie doeleinden, maar u kunt natuurlijk ook een test ontwikkelen om deze uiteindelijk te gaan vermarkten in het Metrisquare platform. U kunt hem helemaal grafisch opbouwen en delen met gebruikers naar uw keuze. Dat is natuurlijk ook ideaal voor het opzetten van wetenschappelijke experimenten!

Voor wetenschappelijk onderzoek, in ruil voor publicaties en/of dataverzameling bieden wij de ontwikkelmodule gratis aan.