+31 85 130 6762 info@metrisquare.com

 Met Metrisquare bespaart u tot 65% van uw tijd

Voorbereiding van het onderzoek gaat sneller

U heeft alle tests direct bij de hand, in het tablet. U hoeft ook niet langer de tests uit te zoeken in een testkast, geluidsapparatuur, stopwatch en andere hulpmiddelen gereed te leggen: al die functionaliteit zit in één tablet.

s

Meer tijd voor observaties

Een groot deel van de metingen gebeurt volledig automatisch. U hoeft bovendien niet alle stimuluskaarten handmatig aan te bieden en responsen te registreren. In plaats daarvan kunt u zich goed richten op de cliënt en de observaties.

Scoring en rapportage gebeurt automatisch

Na het assessment, bij het maken van een rapport bespaart u enorm veel tijd op het uitrekenen van scores, het opzoeken van normen, maken van tabellen en verzamelen van afbeeldingen. Het rapport wordt automatisch opgesteld met één knopdruk en is direct beschikbaar voor het EPD.

i

Bespaar geld op scoringsformulieren

U betaalt met Metrisquare alleen voor de tests die u daadwerkelijk gebruikt en hoeft dus geen voorraad van scoringsformulieren aan te schaffen. Als u maar 1 test afneemt, betaalt u er ook maar 1, in tegenstelling tot de papieren scoreformulieren waarvan u er vaak minimaal 50 moet bestellen bij de uitgever.

Ontwikkel eigen tests of trainingtaken en gebruik ze gratis

Een test die u helemaal zelf inbouwt kunt u helemaal gratis gebruiken. U kunt hem ook delen met andere gebruikers, of tests gebruiken die andere gebruikers met u delen. U kunt zelfs geld verdienen met het inbouwen en delen van tests.

Online tests maken screening op afstand mogelijk

Maak gebruik van de online, web-based mogelijkheden, waarmee een cliënt bijvoorbeeld al thuis een vragenlijst in kan vullen of een screening kan uitvoeren. Op die manier kan de diagnostiek en behandeling efficiënter en deels op afstand uitgevoerd worden.