+31 85 130 6762 info@metrisquare.com

Psychologie

Met Metrisquare is het mogelijk vragenlijsten en formulieren digitaal af te nemen. Mocht u echter liever de vragenlijsten op paper-and-pencil afnemen, dan kunt u ook gebruik maken van het Roermond Score Programma (RSP) dat wij sinds 2017 ook aanbieden. Met RSP kunnen ruim 250 vragenlijsten op een uniforme, snelle manier gescoord en gerapporteerd worden.

DigiDiag

Digitaal testen, scoren en rapporteren

l

Digitaal maar toch intuïtief

De cliënt voert de test met een digitale pen uit op een tablet. Uit onderzoek en klinische trials is gebleken dat dit ook voor ouderen geschikt is. Kinderen zijn er zelfs extra gemotiveerd door.

}

Optimale efficiëntie

Terwijl de computer automatisch archieven opbouwt en scoort kunt u tijd besteden aan het patiëntcontact, observaties en interpretatie.
P

Zowel klassieke als moderne tests

Op het tablet kunnen klassieke, paper-and-pencil-achtige tests aangeboden worden. Nieuwe tests, waarbij bijvoorbeeld bewegende stimuli getoond worden, zijn echter ook mogelijk. De tests zijn ontwikkeld of gedigitaliseerd door leden van het Metrisquare platform, waaronder vooraanstaande ziekenhuizen en universiteiten.

Roermond Score Programma

Paper-and-pencil afname, digitaal scoren en rapporteren

R

Scoren van alle gangbare psychologische tests

RSP bevat de scoringsregels en normering van meer dan 250 psychologische tests en is daarmee het meest complete van zijn soort.

Uniforme invoer en rapportage

De invoer gebeurt steeds op dezelfde, snelle en eenvoudige manier. Ook de rapporten worden steeds in een herkenbare, uniforme manier opgebouwd.

~

Ook als compleet offline versie beschikbaar

Wie volledig van het internet afgescheiden wil werken kan dat met RSP. Een ander voordeel is dat men dan onbeperkt kan testen: er is geen dongle of kredietbundel nodig. Naast de offline variant is er ook een online variant van RSP.

Gratis en vrijblijvend demonstratie en advies op uw locatie

Graag komen we de mogelijkheden van DigiDiag en RSP op uw locatie presenteren. Dit is natuurlijk vrijblijvend.