+31 85 130 6762 info@metrisquare.com

Actueel

Koploper GGz Breburg 100% over naar cloud

10 maart 2020, 13.43 uur

De wens om over te stappen naar SaaS oplossingen (Software as a Service) in de cloud is bij veel zorginstellingen een groot vraagstuk. Al in 2016 (!) kwam vanuit GGz Breburg het verzoek om met RSPscore cloud-based te gaan werken.

Psychologen van GGz Breburg die RSPscore gebruikten zagen voor hun psychodiagnostiek echter geen mogelijkheid om over te stappen naar de cloud zonder ons systeem. Ze vertrouwden immers al ruim tien jaar op dit programme en wilden deze applicatie niet verliezen. Het klassieke RSPscore maakt namelijk gebruik van functionaliteit in Excel die in de gekozen cloud-versies van Office niet beschikbaar is.

We zijn toen met de ICT-afdeling van GGz Breburg, Maarten Robben en zijn collega’s, in gesprek gegaan over de mogelijkheden om een cloud-versie van ons RSPscore te ontwikkelen: een webbased variant met SaaS model. Met veel samenwerking, denk- en meetwerk hebben we de nieuwe variant van RSPscore al in 2017 kunnen ontwikkelen: RSPweb. Naast het meenemen van klassieke functionaliteit hebben we ook de kans benut om er moderenere uitgebreidere toepassingen aan toe te voegen. Resultaat: Single Sign-On en uitgebreide privacy opties. Inmiddels is 54% van Nederlandse en Vlaamse zorginstellingen die gebruik maken van RSP overgestapt naar RSPweb.

Een mooie mijlpaal dat alles in de cloud staat! Gefeliciteerd GGz Breburg met deze primeur. 

Lees meer: https://www.persberichten.com/persbericht/97255/GGz-Breburg-stapt-als-eerste-GGz-instelling-over-naar-de-cloud-met-Ictivity

Metrisquare aanwezig op

NIP Jaarcongres 2020

14 februari 2020, 18.31 uur

Op Valentijnsdag gingen wij de dialoog aan over moderne methodiek van onderzoek. Dit deden wij in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. 

Het Nederlands Instituut voor Psychologen organiseerde begin 2020 haar jaarcongres rondom het thema: het Brein.

Hersenonderzoek gaat het denken over de mens en het vakgebied van de psychologie steeds meer beïnvloeden.

Van de vorming van relaties en verbindingen in de eerste levensfase, via het zelf sturen van onze aandacht, tot gedragsbeïnvloeding via management of marketing.

Was u erbij? Laat hier uw evaluatie achter.

Psychologisch consultant Anne Wilms en communicatieadviseur Lotte Zeptner stonden u te woord.

Heeft u met een van ons gesproken en wilt u meer informatie over onze producten? Mail gerust naar info@metrisquare.com

 

Nieuwsbrief alert

Binnenkort starten wij weer met een nieuwsbrief. Houd onze website in de gaten, meer informatie volgt nog.