+31 85 130 6762 info@metrisquare.com

Oorspronkelijk heeft Ben Vaessen de Metrisquare DiagnoseIS software gemaakt voor zijn vrouw, Sandra Eygelshoven (Klinisch Psycholoog bij Zuyderland ziekenhuis), omdat het hem frustreerde dat zijn vrouw zoveel tijd kwijt raakte bij het scoren van papieren, neuropsychologische tests. Dat zou volgens Ben makkelijk anders kunnen, maar zijn vrouw dacht daar toen nog anders over: “Neuro-psychologische tests kun je niet digitaliseren” zei ze in 2008. Die uitdaging hebben we aangenomen. Inmiddels zijn de vele gebruikers, waaronder ook Ben’s vrouw Sandra, ervan overtuigd dat de voordelen van digitaal testen, in combinatie met onze software en het tablet, een perfecte oplossing biedt en veel tijd bespaart.

Onze missie is het verbeteren van het meten van cognitieve functies, zonder daarbij de voordelen van het klassieke assessment te verliezen.

Een presentatie over Metrisquare kunt u hier vinden.

In 2017 heeft Ben Vaessen Holding ook het Roermond’s Score Programma overgenomen om een nog completer portfolio van oplossingen voor psychologische testdiagnostiek te kunnen bieden.