+31 85 130 6762 info@metrisquare.com

Human resources, arbeid en ontwikkeling

U kunt het Metrisquare platform in uw eigen huisstijl inzetten voor assessments, persoonlijkheidsonderzoek, meten van intelligentie of het meten van kennis, interessen en competenties. U kunt de test eenvoudig zelf inbouwen of door ons in laten bouwen en deze dan ofwel op het tablet of via internet afnemen bij de kandidaat. Omdat het daarnaast mogelijk is de test real-time feedback te geven kunt u het systeem ook kunnen gebruiken voor e-Learning of andere vormen van online training.

Onderwijs

Een aantal van onze klanten heeft het Metrisquare platform laten afstemmen op het onderwijs. Zo is het systeem bijvoorbeeld voor TalentFocus speciaal aangepast, zodat het geschikt is voor het testen van interessen en competenties rondom studiekeuze.

Evaluatie van geneeskundig specialisten

Een ander voorbeeld is een instrument dat gebruikt wordt om geneeskundig specialisten te evalueren in een 360 graden feedback instrument. Respondenten in diverse disciplines wordt gevraagd een aantal aspecten te beoordelen. Zij doen dit via de webbrowser. Uiteindelijk ontstaat op die manier een rapport waarin alle informatie gebundeld wordt tot een rapport.

Assessment van medewerkers

De basis van het Metrisquare systeem wordt ook gebruikt voor assessment, bijvoorbeeld voor het meten van eigenschappen van sales personeel, als ook in de financiële sector.